26 Nov 2016

The Cosry Butik Sponsor baju Bridemaid

Assalamualaikum...
Hi2...

Semalam dila & bestie blogger kita cik Ina pergi "The Cosry" butik untuk dapatkan baju Bridesmaid sempena majlis Pra Wedding rakan blogger pada 12/12/2016...



Haa cantikkan baju Bridesmaid yang warna biru ... Kami panggil baju tu baju dress ikat tepi...sebab ada ribbon ikat tepi pada baju tu...Memang curlazzz sangat baju Jenama "The Cosry" siapa tak kenal rugi lah ada 3 cawangan kalau tak silap Dila... Nanti Dila akan update untuk next enrty...


Ni lah designer yang reka baju Bridesmaid untuk kami.
Hai abang jimmy kita suka baju abang ni... Paling best cepat je siap memang servis terbaik....
Memang laju sebab kmai plan tak sampai pun sebulan masa tengah cari sponsor dari abang jimmy tak sampai 2 minggu baju dah siap then tinggal nak datang fitting je...


Tak sabar nak tunggu 12 December 2016 ni bersama 5 orang bridesmade perempuan & 2 bridesmaid lelaki... Siapa ya bakal pengantinnya? Okay surprise!!!



Apapun Thank you The Costry Butik sebab sudi sponsor baju bridesmaid untuk kami... In Sha Allah kami akan bagi publicity kat blog kami terbaik punya...

Tunggu 12 December nanti ya? Opsss Siapa bakal pengantinnya...

Related Posts

0 comments: