13 Nov 2016

Teratai Spa & Beauty Center @ Spa untuk muslimah


Teratai Spa & Beauty Center

Assalamualaikum & Salam sejahtera....

Bakal pengantin perlulah memanjakan diri bagi menaikkan seri wajah dan aura diri untuk ratu sehari.... Harini Dila menemani kakak saudara Dila ke Spa kerana seminggu sahaja lagi bakal akan melangsungkan majlis perkahwinannya. 

Teratai Spa & Beauty center merupakan Spa yang menjadi pilihan kakak Dila kerana pakejnya yang murah dan sangat berbaloi iaitu full pakej yang berharga Rm100 ke Rm200...

Antara servis yang ditawarkan untuk ratu sehari  adalah Rm188:

Teratai Spa & Beauty Center


Wow bebaloi kan? Buat anda yang bakal bergelar ratu sehari boleh lah datang kesini untuk memanjakan diri... Hihihi

Yang tak kahwin nak buat Spa untuk memanjakan diri pun boleh juga murah je harganya iaitu Rm100 antara pakej yang ditawarkan adalah :

Teratai Spa & Beauty Center


Teratai Spa & Beauty Center

Teratai Spa & Beauty Center

Amacam? Ok sangat kan harganya? So datang lah sini... Mana nak dapat harga macam ni uols...

Dengan suasana di Spa yang sangat santai dan tenang merupakan masanya untuk merehatkan diri.

Yang paling bestnya di sini yang berkonsepkan ala-ala seperti dibali gituuuu... Dengan diiringi alunan lagu tradisional Jawa... 

Servis disini juga sangat memuaskan kerana servisnya yang teratur dan rapi... Malah pekerja disini juga peramah dan banyak berkongsi tips tentang kecantikan dan penjagaan diri...  

Spa disini juga dikhaskan untuk muslimah sahaja bagi mementingkan penjagaan tata tertib... Khas buat Spa muslimah disini juga menyediakan tempat solat :)

Buat orang ampang yang ingin spent time untuk diri sendiri uols boleh kesini kita ber spa yer... Memang sangat berbaloi untuk korang... 

Teratai Spa & Beauty Center

Teratai Spa & Beauty Center

Teratai Spa & Beauty Center

Teratai Spa & Beauty Center

Teratai Spa & Beauty Center

Untuk maklumat lanjut sila hubungi :
017 3185 5852

Instagram : teratai_beauty_Spa
Facebook : Teratai beauty spa center

Lokasi : Teratai Beauty & Spa Center
No-1B Jalan Wawasan 2/8 Bandar Baru ampang, Selangor.



Related Posts

0 comments: