28 Nov 2016

Enchanteur Paris menjadi wangian pilihan




Assalamualaikum

Hi... hi semua!!!

Dah sebulan pun guna  Enchanteur Paris. Best sangat pakai Echanteur Paris.... Jum lah kita berangan jadi dewi remaja sebentar dengan Enchanteur Paris... Sebelum ni pergi mana-mana pasaraya kita usha  and tester je mampu nak beli belum dapat gaji lagi... Sekarang baru dapat pakai... 

Well... wanita dan wangian semestinya tidak dapat dipisahkan kerana wangian juga merupakan salah satu kecantikan untuk wanita... Oleh itu Dila memilih Enchanteur Paris sebagai wangian asas harian Dila sewaktu bekerja kerana produk ni sangat sesuai digunakan ketika waktu bekerja dimana dapat mengubah mood seseorang... 

Malah produk ini terdapat tiga kategori produk yang lengkap wajib digunakan iaitu Lotion Belle Amour , Perfum  Deo Mist & Deodorant Mon Amie.


Enchanteur Paris Parfum Anti-Perspirant Deodorant (Mon Amie)

Deodorant Wangian Anti-Peluh berasaskan losyen ini memberi manfaat perlindungan bau sehingga 72 jam dan anti peluh sehinggan 24 jam. Kekalkan kesegaran pangkal lengan anda dan pastikan ia sentiasa kering dengan ekstrak Likouris yang membantu mencerahkan tona kulit dan mengurangkan pembentukan melanin. Butiran Kristal mentol di dalam semburan memberikan kulit sensasi yang menyejukkan dan membuatkan anda merasa selesa.


Enchanteur Paris Parfum Lotion (Belle Amour)

Kulit gelap dan tidak setaka sangat sesuai untuk memakai lotion Belle Amour kerana masalah ini paling sukar untuk dihadapi oleh setiap wanita.Masalah ini biasa berlaku dibahagian belakang leher, lutut & siku.

Losyen wangian Pencerah (Triple Whitening Lotion) Enchanteur Paris Belle Amour dengan 3 kali ganda manfaat pencerahan ini direka dengan 3 ejen pencerah. Ekstrak likouris , Ekstrak Sakura & Vitamin B3 untuk mengatasi masalah kawasan kulit gelap dan tona kulit tidak sekata.

Ekstrak Likouris dan sakura didalam produk ini mencerah dan menyamaratakan tona kulit serta menghalang pembentukan melanin.

Vitamin B3 bukan sahaja mencerahkan kulit malah memperkukuhkan ketahanan kulit serta mencegahkehilangan kelembapan Kombinasi manfaat ketiga-tiga ejen pencerahan ini mampu memberikan 5x manfaat pencerahan.Dengan menggunakan lesyen ini anda bukan sahaja dapat mengekalkan kulit cantik dan sekata tetapi ia juga menjadi memberi seri kepada anda dengan haruman wangian Belle Amour.


Enchanteur Paris Semburan Pewangi Dedoran (Parfum Deo Mist)

Semburan pewangi Deodorant (Parfum Deo Mist) merupakan bauan segar kombinasi daripada buah-buahan dan bunga yang segar mampu membangkitkan keajaiban saat romantis .kepada yang dilamun cinta korang pasti merasakan saat-saat romantis korang bersama pasangan... Sesuai dipakai sebelum nak pergi dating dengan pasangan korang okay... 


Losyen wangian dalam botol yang berharga RM16.95

Losyen RM7.50 | 85ml

Deodorant wangian RM8.70 | 50ml


Sekarang percaya atau tidak Enchanteur Paris mampu mengubah mood anda yang tak teratur perpanjangan kepada mood positif... Dengan wangiannya sendiri mampu memikat hati dan menambah momentum diri anda untuk bekerja dengan baik...


 Mana nak dapatkan produk ni boleh dapatkan di pasaraya besar atau di farmasi berdekatan di Aeon Big atau Guardian , Watsons,.. Produk ni femes juga tau... kat mana-mana pasti nampak Enchanteur Paris jadi tak rugi kalau korang pakai...


Harga ENCHANTEUR PARIS :
Losyen Wangian dalam tiub : RM7.50/RM7.90 (85ml/100ml)
Losyen Wangian dalam botol : RM16.95/RM18.00 (275ml/300ml)
Deodoran Wangian Anti-peluh : RM8.70 (50ml)
Semburan pewangi Deodoran : RM10.10 (100ml)

Sila layari untuk maklumat lanjut,
Website :www.ENCH.com.my | Facebook : ENCHANTEUR | Instagram : enchanteurmy




Related Posts

1 comment: