9 Sep 2016

Dapatkan Baju kurung Gulatis di Lazada

Baju kurung merupakan pakaian tradisional bagi wanita melayu. Kebiasaan baju kurung digunakan semasa menghadiri majlis perkahwinan , majlis agama dan Majlis rasmi .Di Malaysia secara am nya seluruh wanita melayu memakai baju kurung sebagai pakaian tradisi... Terdapat pelbagai Baju kurung yang direka mengikut pelbagai reka bentuk... Ciri-ciri  Baju Kurung yang pastinya adalah mestilah sopan , tutup aurat dan pastinya mengutamakan keselesaan pada baju tersebut.




Oh ya...Bila bercerita tentang baru kurung , baru-baru ni Dila dapat hadiah Baju Kurung Gulatis daripada Lazada Malaysia yang ditaja  sendiri oleh jenama Gulatis. Wau ! bila dapat je Baju Kurung tu macam tak sabar nak pakai! Ramai juga dikalangan rakan dila yang dah menggayakan baju Kurung Gulatis! nampak cantik dan bergaya bila rakan dila mengenakan baju kurung tersebut! Kalini Dila diberi peluang oleh pihak Lazada untuk menggayakan baju kurung Gulatis tersebut!



Pasti ramai yang tertanya Baju Kurung Gulatis original atau tidak?

Untuk pengetahuan semua Baju Kurung Gulatis yang dijual di Lazada adalah original dan bukan tiruan seperti yang dijual di pasar malam atau jualan online yang tidak sah... kerana terbukti
semasa dila mengenakan baju kurung Gulatis ini kainnya sangat selesa dipakai dan kita sendiri boleh membezakan bahannya adalah yang asli ataupun tidak... Seperti yang sedia maklum Lazada merupakan jualan online yang sangat popular diseluruh negara oleh itu Lazada sangat menitikberat tentang kualiti produk untuk dipromosikan ! So semua tidak perlu risau okay ! Dila jamin semua yang dijual di Lazada adalah original...

Muka Happy Dapat Baju Kurung . Thank You Lazada


Rezeki Raya AidilAdha
Apa yang menariknya ! Di Shopping online Lazada kini telah menawarkan harga yang eksklusif oleh pemilik jenama Gulatis. Bagi penggemar Gulatis! Anda boleh mendapatkan Baju Kurung Gulatis di Lazada terdapat juga banyak reka bentuk yang menarik mengikut trend terkini buat wanita Melayu yang suka menggayakan baju kurung... Selain itu, untuk pengetahuan semua harga di Lazada lebih murah berbanding ditempat lain kerana diberi harga eksklusif oleh pemilik brand tersebut...

pada yang berminat untuk dapatkan Baju Kurung Gulatis boleh klik link dibawah  
http://invl.co/gan

Selfie sikit...otw pergi wedding

Selamat pengantin Baru Yoi & Rina
Kepada pelanggan setia Lazada Dila nak kongsikan sikit voucher code yang anda boleh guna. Untuk pengetahuan semua kini Lazada tengah melangsungkan  " MY FASHION BIG BRAND SALE" bermula dari 5 September 2016 sehingga 11 September 2016.

Untuk kempen ini anda boleh menekan voucher berikut :



Voucher code : FABIG20
Tarikh Tamat :11 September 2016







Related Posts

2 comments:

  1. cantik nye !!! memang kena beli nih sementara ade promosi.. hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes kak memang kene beli ni sebab harga dia memang murah kat Lazada... Kalau beli Gulatis tempat lain mmg mahal... Hihihi

      Delete