20 Aug 2016

Weekend with 3 kids at KLCC

Assalamualaikum... Hi ! Adik adik ! Selamat berhujung minggu semua! Apa aktiviti uolls hujung minggu ni? Duduk rumah rehat? Tengok wayang? Shooping? Wau macam macam aktiviti yang boleh kita buat pada hujung minggu ni! Almaklumlah setelah hari biasa kita penat bekerja mesti hujung minggu kita nak buat sesuatu untuk diri sendiri ye dak?

Okay pada hujung minggu yang lalu ada lah 3 ketul budak comel request kak Dila nak g KLCC naik bas, dah plan tu nak naik bas 2 tingkat , nak duduk kat atas tu... Okay kak Dila kata boleh , janji uols jangan nakal2 ye? Kak Dila ni gelabah sikit nak jaga budak tak dengar cakap sebab takde adik... Korang jelaa adik kak Dila...

Haha... Okay dah naik bas g KLCC Dila bersama 3 ketul budak comel je bila dah sampai kita cari air smoothy dulu 4 orang so 4 air lah lain2 perisa... Sedap weh ! First time beli untuk diri sendiri. Sebelum ni share je mampoo!!!

Alhamdulillah kak Dila senang sangat dengan Addiena , Adam & Alif sebab dorang ni budak baik dengar cakap ... Kak Dila marah2 sikit tu sorry lah eh taknak korang terlepas dari kak Dila hilang lak kak Dila yang kene nanti dengan mommy uols! Hehehe... Dah jum jejalan kita lepak kat luar tengok kolam renang , g taman main buaian , main gelongsor , usha mat Bangla amboi suka korang kene kan kak Dila ni mentang mentang takde boy friend ! Hahaha k fine kak Dila suka!

Takpe kak Dila tengok je korang main ambil gambar korang tengah main buaian , kang kalau kak Dila yang main nanti kene tiup wisel dengan body guard ! Hehehe...

Tengok budak Adam ni tak sangka lak dia ni suka bergayut ! Lepas lak tu dia buat Kak Dila ambil gambar je ok tak mampu nak lawan sebab tempat gayut tu pun tinggi kak Dila je... Hahaha... So dia lawan dengan si dedek alif jer !

Kak Dina lepak dengan kak Dila okay cerita masalah peribadinya... Sementara menunggu tengok wayang kami meluangkan masa dulu bermain ditaman...


Antara movie yang kami pilih untuk tonton wayang adalah movie Ghoost buster ... Layan jugak citerni. Lepas tengok movie Kak Dila dan budak comel tak sabar nak naik bas 2 tingkat mula-mula bas penuh... Bas kedua baru takde orang... Hehe yang best nya dorang semua excited nak naik bas 2 tingkat tu... Kami merancang perjalanan kami daripada KLCC turun ke Ampang Point untuk singgah ke Mcd kebetulan bas 2 tingkat pun tak jalan kerumah kami... So kene naik 2 bas lah... hihi...

Okay adikadik apa pun kak Dila nak korang enjoy okay! dah rasa kan macam mana naik bas masa balik kerumah... macam2 orang korang dah jumpa dalam bas.. Amacam best tak? hihi...

Next tike kita keluar sama-sama lagi yer! 

Related Posts

0 comments: