22 Aug 2016

Lunch "Shushi King" today With My Lovely bos !

Assalamualaikum semua !

Happy working uols ! Lunch apa harini? Macam mana kerja hari ni? Okay tak? Jangan stress stress okay ! Biasa lah dah nama kerja tu mesti stress punya ! Hope u guy bijak untuk menangani stress ! Hahaha...


Hmm Dila baru habis lunch dengan bos Dila ! Menu lunch hari ni kita lunch Shushi King ! Dah lama tak makan shushi... Thank you kak Leny cayang ! Belanja big lunch harini... Hmm Alhamdulillah !


Layan shushi king kat Ampang Point . Saje nak feeling feeling kata nya orang ketiga nak makan ikan Salmon... Hihihi.... Kita bekerja sebagai PA so kadang kadang ikut bos keluar ... G meeting ! Lunch ! Gi dating ! Hihihi....


Bermacam macam menu yang bos Dila order harini Dila ... Sekali sekala kena merasa jugak time lunch! Lagi pun dila tak suka nak makan makanan heavy time lunch ... Nanti mesti mengantuk... Hahaha...

Jarang sangat nak makan banyak2 sebab nanti buat kerja kelaut ! So kena lah dengan menu harini makan Cuci... Hehehe... ! 

Apa pun harap semua enjoy okay ! Enjoy your work ! Enjoy your life ! Hihihi... Happy working semua ! Semoga diberkati olehnya... Amin ya rabbil alamin !

Thank you semua sudi membaca !

Related Posts

3 comments:

  1. pinky blog page ...
    hi ... is my 1st time here ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wau really dear?

      Where are u eat shushi king?

      Delete
  2. What a nice boss you have to treat you to Sushi King. I can see that you all really enjoyed yourselves!

    ReplyDelete