26 Aug 2016

Bathrobe @ Jubah mandil termurah online!

Hai semua! kepada sesiapa yang tercari-cari mana nak dapatkan Bathrobe @ Jubah mandi yang 100% kain cotton ! Mudah serap air pula tu! Bulu tak mudah tanggal ! Senang citer Kain bermutu tinggi lah ... :) Harga pun murah jugak!

Kebanyakannya orang yang sudah berumah tangga yang akan mencari mana nak dapatkan Jubah Mandi ni! dan tidak  semestinya juga untuk orang yang telah berkahwin yang cari... Kepada si segan-silu nak berkemban kat rumah tu silalah pakai Bathrobe yer! Faham sangat sebab kita pun pemalu nak berkemban kat rumah ni tu dah siap ada dah ... hihi... Dah besar? Malulah nak berkemban depan ayah... hahaha

Taknak citer panjang ! Meh sini Dila nak share sikit gambar Bathrobe @ Jubah Mandi 5 colour je yang available! Apapun laki dan perempuan boleh pakai yer! nak beli untuk hubby pun boleh.. Sebab ada set couple juga!

Pssstttt!!!Jangan rambang mata ! (^^,)

Bathrobe @ jubah mandi termurah online!





Bathrobe @ jubah mandi termurah online!

Bathrobe @ jubah mandi termurah online!



Bathrobe @ jubah mandi termurah online!


Set kanak-kanak dan remaja ada juga nanti kita akan update juga :)

Korang boleh order kat Dila yer! Dropship diperlukan! kepada sesiapa yang berminat nak jadi dropship sila tinggalkan komen dibawah.

Info :
Harga : RM79.00 Inc postage (SM)
Add RM10 (SS)

Contact person : 012 259 8815 Call | Whatsapp



Related Posts

0 comments: