12 Jun 2016

La Herbal spa

La Herbal Spa merupakan salah satu spa yang menjadi pilihan Dila dimana Dila telah membuat rawatan facial untuk menghilangkan Blackhead dan jerawat diwajah. Istimewa buat anda yang penggemar melakukan facial boleh mendapatkan service ini di Le Apple butik         Hotel , La Herbal Spa , Jalan Ampang     (Berhadapan KLCC dan bersebelahan avenue k)


La Herbal Spa
La Herbal Spa
     Spa ini sangat menarik kerana ia bertemakan "seasonal cottage facial saloon" ditambah lagi dengan suasana yang santai dan nyaman dengan warna lampu yang memain peranan untuk rasa lebih relex. Selain itu, yang sangat menarik ialah pemilik spa tersebut telah berkongsikan tips penjagaan kulit muka. Kalau korang nak tahu di La Herba Spa juga terdapat produk jenamanya sendiri yang diasaskan oleh pemilik spa tersebut iaitu Ms Jacklin . Hmm.. sangat bermanfaat sekali... Ditambah lagi dengan layanan istimewa sehingga abis sesi spa tersebut.


La Herbal Spa
Sesi menjalankan rawatan Spa
Pada anda yang baru mengamalkan rawatan muka di spa Dila sarankan anda mengulanginya untuk mendapat hasil yang lebih baik... Terdapat pelbagai pakej yang ditawarkan di la Herbal spa...


La Herbal Spa
Bersama pemilik Spa Miss Jacklin
Miss Jacklin selaku pemilik spa juga berkongsi pendapat untuk menjaga kecantikan diri. Miss Jacklin amat menitik berat soal kecantikan luar dan dalaman .  Sebelum ini , Miss Jacklin juga mengalami masalah pada wajah yang teruk . Oleh itu , beliau nekad untuk mengasaskan produknya sendiri.
Hasil selepas membuat facial.
Cakkk !!! hasil selepas berfacial ... See ...??? muka dila tampak lebih flawless bukan dengan rawatan facial La Herbal ... Ianya sangat menarik kerana selepas itu Dila tidak perlu lagi memakai cream muka atau alat solek ... Seronoknya lepas berspa !!! Dila rasa lebih yakin sangat kerana muka tak nampak kusam lagi selain tu lebam bawah mata pun dah nampak agak tidak malap lagi.... Korang boleh nampak hasil dia...

Untuk mengetahuan kalian , La Herba Spa diasaskan oleh  Ms Jacklin dan ramuan produknya sendiri yang dikilangkan dari Jepun. kelebihan produk ini mendapat kesan hebat seawal 7 hari..kaya dengan ekstrak Green Tea yang bermutu tinggi dikombinasikan dengan kulit apple dan herba semulajadi yang bertindak secara natural dan cepat untuk kulit pigmentasi, jeragat, black/brown spot dan parut di  muka...Spa ini juga ada di Pulau Pinang di sunway carnival dan queensbay mall.... 

Untuk maklumat lanjut sila hubungi :-
FB :
La Herballe SKIN Care & Wellness Specialist
Phone number  :+60 16-410 9048
Website : http//m.laherballe.com/

Related Posts

0 comments: