13 Dec 2015

MAGIC WATER



SPRAY STRONG ACID


Hai guys .. Sudah tiga hari Dila mengalami masalah bibir kering yang teruk sangat nampak seakan-akan lepas makan asam yang warna putih tu... Kenapa ya ?? Okay ... punca pertama ialah sebab dila suka pakai Lipstick warna merah lepas tu rasa macam nak stop je pakai lipstick  dan dila pun pergi beli lipsbalm (Jenamanya Dirahsiakan) tetapi ia mengandungi bahan kolegan . Mungkin Lipsbalm tu tak sesuai dengan bibir Dila.

So , apa yang Dila buat ialah pada hari pertama Dila terpaksa pakai mask untuk tutup bibir dan letak madu untuk melembabkan bibir dila tu... Haaahhh!!! Selain tu Dila juga memakai Air Spray yang terbaik pernah dila pakai Spray tu kawan baik dila suggeskan untuk dila pakai. Jenama spray itu ialah Spray Strong Acid . Kelebihan utama Spray Strong Acid Water ini telah dibacakan dengan doa Syifa' dan ayat-ayat Ruqyah. Selain itu, Spray tersebut mampu untuk mematikan kuman, Mencuci, membersih dan menutup luka dengan lebih cepat. Selain itu, Mengecutkan jerawat dengan lebih cepat dan mampu untuk melegakan masalah kulit yang kering dan gatal. 




Masa Bibir Kering
Masa Recovery 


Setelah Sembuh


MAGIC Water telah membuktikan keberkesanannya.










Untuk membeli Spray tersebut boleh hubungi :-
010 271 4538 - NATASHA



Related Posts

0 comments: