22 Dec 2015

Graduation Day Dilla's

 Hai korang .. Assalamualaikum .. Sebenarnya dah lama dah entry ni tak publish2 lagi... duk dekat draf jew... hebat kau dila .. haha . Tarikh convo pun dah lama lepas iaitu pada 07/08/2015 .. haha lama betul kan ? Now, dah bulan 12 sekarang baru rajin nak update blog.

Tapi nak taknak dila nak share juga story pasal convo ni. haha , ni first time convo tau untuk Diploma. Dila study kat Multimedia College . Tapi Convocation day kat Multimedia University , Cyberjaya.. huhu . Masa ni "Feeling Excited" sangat . Yelaa Convocation day kan ... ? huhu perasaan time ni bercampur baur sangat , sedih + gembira + excited = ? hahaha .. entah laa labu .. Ni gambar Dila masa hari Graduasi . Secara tak langsung tamatlah saya sebagai pelajar Diploma ..banyak pengalaman yang telah ku timba selama 2 tahun setengah di MMC. Insya Allah next year nak sambung degree pula... 



Muka ku feeling2 excited gitu kan ? haha.

Hai Obet bet - Credit to Mifzal Obet

My Best Friend Aliya Ruslee .. Dia ni penasihat setia Dila . Time aku malas selalu kene ceramah.. Tq Babe :*


Actually , banyak gambar yang nak dikongsi tapi tak jumpa pula gambar, Yelaa dah bape bulan kan convo? huhu. Sedihnya... Tapi takpe laa dah takde rezeki.. Ni jelaa yang mampu Dila share


                                     Ni shuen senior Dila. Walaupun Dia senior kitorang tetap rapat . 


Ni sahabat Susah senang Dila masa study (Effa , Anis, Alya , Kak Nana & me)tak lupa kat ji & mas (takde pula bergambar dengan korang) ada gambar geng yang lain tapi tak jumpa.Tahniah Dila ucapkan untuk korang okay? Semoga seccess selalu  =,=
I Believe I can Fly ...
Keluarga Kecilku..


Eh ehhh saya pemalu orangnya 


Terima kasih mama & ayah

Selamat bercinta mama & ayah . Harini hadiah untuk mama & ayah (Terharu)
Akhir sekali, Dila nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Ibu Bapa Dila yang banyak sokong Dila dari awal study sampai la sekarang ni. Kepada Lecturer Dari Sem 1 sampai Sem 6 yang telah banyak memberi dan berkongsi ilmu kepada kami semua, dan kepada sahabat-sahabat Dila tanpa korang semua aku takkan berada ketahap ni sekarang.. Thank you all...  <3 <3 <3




Related Posts

1 comment:

  1. Tahniah dear
    smg berjaya dlm apa jua bidang yg di ceburi

    ReplyDelete